BOLESTI ZUBA I ENDODONCIJAZubni karijes je najrasprostranjenija hronična bolest današnjice, zato naša ordinacija, uz visoko obrazovan i stručan tim, pruža usluge iz oblasti konzervativne stomatologije i endodoncije koristeći kvalitetne estetske materijale za zubne ispune, savremenu opremu i tehnike.

Konzervativna stomatologija je grana stomatologije koja obuhvata dijagnostikovanje i terapiju bolesti zuba. Plombiranje korijesom zahvaćenih zuba radimo svim vrstama ispuna (amalgam, GJC, kompozit). Kompozitni materijali su u prednosti jer se za zuba otklanja manje zubne supstance u odnosu na to kada se postavlja amalgamski ispun. U radu koristimo najnovije generacije kompozitnih materijala, širokog sprekta boja, koje su rešile pitanje izdržljivosti pod pritiskom, tako da predstavljaju materijal koji u potpunosti ispunjava sve zahteve moderne stomatologije.

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi lečenjem patoloških procesa na pulpi zuba. Procesi mogu biti akutnog i hroničnog toka i ako se ne leče dovode do promena na vrhu korena zuba. Tretman se obavlja uz anesteziju bez bolova i neprijatnosti, a zahvaljujući ovom tretmanu, zub ostaje u vilici i postiže se dugoročno očuvanje zuba. Obradu kanala radimo nasavremenijim mašinskim Ni-Ti (nikl-titanijum) rotirajućim instrumentima, tako da ni teško prohodni kanali kod ne predstavljaju izazov. Po završetku endodonskog tretmana zub je spreman za dalju restauraciju te se izrađuje kompozitni isput ili protetska nadoknada u zavisnosti od stanja zuba.


USLUGE


LEČENJE KARIJESA I ZBRINJAVANJE ESTETSKIM ISPUNIMA


LEČENJE INFICIRANIH KANALA KORENA ZUBA

Jednokorenih i višekorenih zuba


VAĐENJE STRANOG TELA IZ KANALA KORENA ZUBA


LEČENJE NEINFICIRANIH KANALA KORENA ZUBA

Jednokorenih i višekorenih zuba


LEČENJE INFICIRANE KOSTI OKO ZUBA – PERIODONTITISRADNO VREME

DM Dent 021 – Jakova Orfelina 21, Sremski Karlovci.


Ponedeljak
11:00 – 21:00h
Utorak
11:00 – 21:00h
Sreda
11:00 – 21:00h
Četvrtak
11:00 – 21:00h
Petak
11:00 – 21:00h
Subota i nedelja
ZATVORENO

KONTAKT

Za sve ostalo i za dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate ili posetite.


Zakažite svoj pregled

Kontaktirajte NasPratite nas

DM Dent PlusCopyright by DM DENT021 2019. Sva prava zadržana.